• hae ʻaoʻao

No ke aha ʻoe e nalo nei i nā pōmaikaʻi Treadmill

Ke kānalua nei paha ʻoe i ka pono o ka treadmills ma ke ʻano he mea hoʻoikaika kino?Ua ʻoi aku ka luhi ma mua o ka holo ʻana ma waho?Inā ʻae ʻoe i kekahi o kēia mau nīnau, e nalo paha ʻoe i kekahi o nā pōmaikaʻi nui o ka wili.Eia kekahi mau kumu e hiki ai i kahi treadmill ke lilo i mea hoʻohui maikaʻi loa i kāu hana hoʻomaʻamaʻa.

kaiapuni hoʻomalu

ʻO kekahi o nā pōmaikaʻi nui loa o ka treadmill ʻo ia ke kaiapuni i hoʻopaʻa ʻia.ʻOiai ʻo ka holo ʻana i waho he mea leʻaleʻa, hiki i ke ʻano o ke aniau ke hoʻololi koke i ka maikaʻi ʻole, e hoʻemi ana i kāu hoʻomaʻamaʻa ma mua o ka maikaʻi.Me kahi treadmill, hiki iā ʻoe ke mālama i kahi mahana mau a nānā i kou wikiwiki a me kou ʻano.Hiki iā ʻoe ke leʻaleʻa i ka TV, nā kiʻiʻoniʻoni a i ʻole ke mele i ka wā e holo ana.Ma ka wehe ʻana i nā pilikia mai ka wā, ka ʻāina a i ʻole ka wahi, hiki iā ʻoe ke nānā aku i ka hoʻomaʻamaʻa ʻana a me ka hoʻokō ʻana i kāu mau pahuhopu.

Ke kūkulu ʻana i ka ikaika a me ka hoʻomanawanui

Hiki ke hoʻoikaika i ka ikaika o kou kino haʻahaʻa a me ka hoʻomanawanui lōʻihi.Eia kekahi mau ʻōlelo aʻoaʻo no ka hoʻonui ʻana i kou ikaika i ka wā e hoʻohana ai i ka treadmill:

1. E hoʻohana i nā inclines kiʻekiʻe: ʻO ka hoʻohui ʻana i nā inclines hiki ke hana maoli i kou mau ʻiʻo, ʻoi aku ka nui o nā hamstrings a me nā glutes.
2. Hoʻohui i nā manawa: ʻO ka hoʻololi ʻana ma waena o nā sprints kiʻekiʻe a me nā manawa hoʻōla ikaika hiki ke kōkua i ke kūkulu ʻana i ka hoʻomanawanui a puhi i ka momona.
3. E hoʻohana i nā Band Resistance: E kōkua kēia mau mea iā ʻoe e hakakā i kou kaumaha kino ponoʻī a puhi i nā calorie hou aʻe, e kūkulu i ka ikaika ma kou ʻūhā, pūhaka a me kou pūhaka.

pale ʻeha

ʻOi aku ka liʻiliʻi o ka hana ʻana i ka treadmill ma mua o ka holo ʻana i waho, kahi e hoʻonui ai i ke koʻikoʻi i kou mau ami.He mea maikaʻi loa kēia inā loaʻa iā ʻoe nā pilikia ami a i ʻole nā ​​wāwae, a i ʻole he moʻolelo ʻeha kou ʻohana.Hiki iā ʻoe ke hoʻokele i ka ʻili a me ka wikiwiki, e hōʻemi ana i ka hopena o nā pōʻino a me nā ʻeha.

mea ʻoluʻolu

ʻAʻohe mea i hea ʻoe, hiki iā ʻoe ke komo maʻalahi i ka treadmill.Hiki ke loaʻa ma nā gyms a i ʻole, no ka poʻe makemake i ka hōʻoluʻolu o ko lākou home ponoʻī, hiki ke kūʻai ʻia no ka hoʻohana ʻana ma ka home.Ke noʻonoʻo nei ʻaʻole pono ʻoe e hopohopo e pili ana i nā manawa huakaʻi a i ʻole nā ​​kūlana o ka wā, hiki i kēia ke lilo i mea ʻoluʻolu nui e hauʻoli e hoʻokomo i kāu papahana.

I ka hopena, ʻaʻole wale nā ​​​​treadmills i mea pani no ka holo waho.Me ka hiki ke hoʻomalu i kou kaiapuni, e noʻonoʻo i ke kūkulu ʻana i ka ikaika, e hōʻemi i kou pilikia o ka hōʻeha, a e hauʻoli i ka maʻalahi o ka hoʻohana ʻana, maʻalahi ke ʻike i ke kumu he mea kaulana a maikaʻi hoʻi ia no kēlā me kēia mea hoʻoikaika kino.No laila, e hōʻoia e hāʻawi i ka treadmill i kahi manawa a ʻike i nā pōmaikaʻi iā ʻoe iho!

treadmill.jpg


Ka manawa hoʻouna: Mei-29-2023